Foto van Samantha Williams

Ervaring in verschillende branches

Ik heb mijn sporen verdiend binnen de (Rijks)overheid, energiebranche, vervoerssector en commerciële dienstverlening.

Dat maakt mij breed inzetbaar en met mijn groot zelfstartende vermogen, kan ik ook snel aan uw organisatie HR waarde toevoegen. Uiteraard laat ik liever mijn klanten aan het woord over hoe zij mijn dienstverlening hebben ervaren. Voor het volledige overzicht aan aanbevelingen en de referenten verwijs ik graag naar mijn LinkedIn-pagina.

Gemeente Den Haag

De Handhavingsorganisatie van de gemeente Den Haag had en heeft grote opgaven rondom instroom, doorstroom, uitstroom en retentie. Samantha heeft de HHO enorm goed geholpen om mensen en processen rondom deze urgente taken te verbinden. Samantha blinkt uit in haar drive, analytische vermogens en praktisch doorpakken. Zij is een echte professional en heeft ons geleerd hoe dit soort taaie vraagstukken op te pakken.

Zij heeft een geweldige flair, weet mensen voor zich te winnen.
Ik raad Samantha ten zeerste aan.

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

In de turbulente dynamiek van een pandemie en van continue werk en politieke druk heeft Samantha VWS ontzettend geholpen om complexe capaciteitsvraagstukken op te lossen. Op programma-, proces- en inhoudelijk niveau wist zij buitengewoon bij te dragen aan duurzame en structurele oplossingen. En tussendoor heeft Samantha mee gebouwd en geholpen aan een nieuwe recruitment dienstverlening en team.

Gemeente Amsterdam

Ik heb Samantha ervaren als een enorm professionele recruiter, die met haar expertise en enthousiasme stakeholders (op alle niveaus) meekrijgt. Ze is flexibel en creatief in het zoeken naar oplossingen en alternatieven als de situatie erom vraagt. Naast het ‘zakelijke’ was het werken Sam gewoon ook gezellig met de nodige humor.

Politie

Met haar kennis, ervaring en een fijne dosis humor heeft zij als coördinator van de inhuurdesk mooie resultaten bereikt. Dit is bijzonder gezien de complexiteit van onze organisatie en de diverse dienstverlening van dit team.

Belastingdienst

Als directeur van het EmployabilityCenter van de Belastingdienst heb ik ruim een half jaar samen mogen werken met Samantha. Door haar komst hebben we echt een boost kunnen geven aan het inrichten en uitvoeren van onze inmiddels zo succesvolle selectieboulevard. Samantha brengt van af de eerste dag dat je haar ontmoet enorme daadkracht, professionaliteit en energie met zich mee. Ontzettend fijn om met haar samen te werken!

Dienst Justitiële Inrichtingen

Samantha is zeer professioneel, duidelijk, doelgericht en enthousiast. Samantha is communicatief sterk en een aanwinst voor elke organisatie.

Eneco

Samantha is een slimme, allround HR vakvrouw die bij Eneco een zeer waardevolle aanvulling op ons recruitmentteam is. Op persoonlijk vlak, als klankbord en fijne collega waarmee het regelmatig hard lachen is. En op zakelijk vlak, als zeer vakvolwassen collega die ingewikkelde vraagstukken doorziet en ze oplost. Die kan toveren met taal, snel kan schakelen tussen materie, procedureel sterk is, focus houdt op het doel en haar collega’s daarin op prettige wijze meeneemt.

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
EC O&P / Workflow

Samantha is een topper. Ze is een gedreven professional die veel kennis van zaken heeft. Ze is naast een leuke collega ook betrouwbaar en creatief. Haar opdracht was om de afdeling jobsearch te structureren maar ook te professionaliseren. Dit heeft er toe geleid dat ECO&P/Workflow nu een professionele jobsearch afdeling heeft die landelijke dienstverlening verstrekt. Samantha heeft hart voor de zaak en zet door totdat ze haar doel heeft bereikt.

Sitel Group

Samantha was able to hit the ground running, while support the Sitel Eindhoven site. With a very, very short period of time she was on top of the duties that were required of her and brought a positive spirit to the HR Team. I would have no hesitation with recommending Samantha for an Interim position or in employing her in a HR Generalist position in a fast moving, complete industry that requires a hands on, can do, positive person. It was a pleasure having Samantha as part of the team.

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
EC O&P / Workflow

Samantha is een gedreven vakvrouw! Voortvarend in haar aanpak, met tijd en aandacht voor de factor mens! Scherp in haar analyse en gedreven om het beste resultaat te bereiken. Door haar brede kennis en ervaring binnen het HR vakgebied (recruitment, mobiliteit en bijvoorbeeld verandermanagement) is zij in staat snel en succesvol organisaties en processen te optimaliseren. Door haar warme persoonlijkheid en oprechte aandacht creëert zij een omgeving waarin teams tot winnende resultaten komen. Een mooi mens om mee samen te werken!

Rijkswaterstaat

Samantha heeft drie jaar met heel veel inzet en toewijding bij Rijkswaterstaat gewerkt. In die tijd heeft ze verschillende projecten opgepakt. Ze heeft een goedlopende mobiliteitsbackoffice opgezet, trainingen verzorgd, de integratie van een nieuw ICT systeem begeleidt en nog vele andere grotere en kleinere projecten. Betrouwbaar, professioneel en toegewijd. Zo kunnen we Samantha het beste omschrijven. Bij haar is afspraak ook echt afspraak. Ze ontzorgt ons tot op het laatste moment.

Opdrachtgevers

Logo Gemeente Den Haag
Logo Gemeente Amsterdamg
Logo Eneco
Logo Dienst Justitiele Inrichtingen
Logo Politie
Logo Rijkswaterstaat
Logo Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk
Logo Belastingdienst
Logo NS
Logo Provincie Gelderland
Logo Sitel GroupLogo Gemeente Den Haag