Recruitment

Staat uw organisatie voor een flinke instroomuitdaging? Veel posities te vervullen voor één of meerdere functies? Snelheid en zorgvuldigheid in uw werving- en selectietraject zijn, zeker gezien de huidige arbeidsmarkt, cruciaal. De kandidaat staat centraal en dat moet ook sterk tot uiting komen in de inrichting van het instroomproces.

Met mijn deskundigheid help ik ook graag uw organisatie met het inrichten en uitvoeren van een succesvol en toekomstbestendig werving- en selectieproces!

HR procesoptimalisatie

Processen zijn de bouwstenen van organisaties. Hoe efficiënter het proces is ingericht, hoe prettiger werknemers werken en hoe minder bedrijfskosten er gemaakt worden. Op pragmatische wijze help ik organisaties om constructieve verbeteringen aan te brengen in hun (administratieve) HR processen. Door het visualiseren van de huidige processtappen, krijgen we gezamenlijk de pijnpunten in de uitvoering naar boven en komen er verbetervoorstellen tot stand die vervolgens geïmplementeerd kunnen worden.

Foto van Samantha Williams

Sollicitatiehulp

Heb je je droombaan op het oog, maar geen idee hoe je een sterk cv en/of een goede sollicitatiebrief opstelt? Ik help je hier graag mee! Samen komen wij tot overtuigende sollicitatiestukken, die een goede eerste indruk geven van jou als passende kandidaat voor die geweldige functie.

Ook kan ik je adviseren hoe je LinkedIn effectief kunt inzetten in je zoektocht naar een nieuwe baan. En bied ik je graag mijn expertise als ervaren recruiter aan in het voorbereiden van je sollicitatiegesprek.

Redigeren van teksten

Een goede, helder opgestelde en foutloze tekst draagt veel bij aan de professionele uitstraling van ieder bedrijf. Je trekt beduidend meer klanten aan als de uitingen in correct Nederlands opgesteld zijn. Of ben je een student en wil je graag je scriptie inleveren zónder spel- en stijlfouten in het document? Laat mij de teksten dan nakijken en verbeteren.

Liever een volledig nieuwe tekst laten opstellen door een ervaren tekstschrijver? Ook deze dienstverlening kan geleverd worden. Ik informeer graag over de mogelijkheden.