Logo Samantha Williams, HR Interim Projecten

(Grootschalige) werving- en selectieprojecten

Staat uw organisatie voor een flinke instroomuitdaging? Veel posities te vervullen voor één of meerdere functies? Snelheid én zorgvuldigheid in uw werving- en selectietraject zijn op de huidige arbeidsmarkt cruciaal. De kandidaat staat centraal en dat moet ook sterk tot uiting komen in de inrichting van het instroomproces. Met mijn deskundigheid help ik ook graag uw organisatie met het opzetten en leiden van een succesvol versneld werving- en selectieproces.

HR procesoptimalisatie

Processen zijn de bouwstenen van organisaties. Hoe efficiënter het proces is ingericht, hoe prettiger werknemers werken en hoe minder bedrijfskosten er gemaakt worden. Op pragmatische wijze help ik organisaties om constructieve verbeteringen aan te brengen in hun (administratieve) HR processen. Door het visualiseren van de huidige processtappen, krijgen we gezamenlijk de pijnpunten in de uitvoering naar boven en komen er verbetervoorstellen tot stand die vervolgens geïmplementeerd kunnen worden.

Overige HR vraagstukken

Ik heb ruim 10 jaar HR ervaring in verschillende branches en functies opgedaan, waardoor ik veel kennis en kunde heb kunnen toepassen én ophalen. Ik ga dan ook graag in gesprek over opdrachten op het gebied van o.a. corporate recruitment, teamcoördinatie, organisatie van (mobiliteits)events of aanverwante onderwerpen.

Redigeren van teksten

Een goede, helder opgestelde en foutloze tekst draagt veel bij aan de professionele uitstraling van ieder bedrijf. U trekt beduidend meer klanten aan als de uitingen in correct Nederlands opgesteld zijn. Of ben je een student en wil je graag je scriptie inleveren zónder spel- en stijlfouten in het document? Laat mij de teksten dan nakijken en verbeteren.

Liever een volledig nieuwe tekst laten opstellen door een ervaren tekstschrijver? Ook deze dienstverlening kan geleverd worden. Ik informeer graag over de mogelijkheden.

Sollicitatiehulp

Heb je je droombaan op het oog, maar geen idee hoe je een sterk cv en/of een goede sollicitatiebrief opstelt? Ik help je hier graag mee! Samen komen wij tot overtuigende sollicitatiebescheiden, die een goede eerste indruk geven van jou als passende kandidaat voor die geweldige functie. Ook kan ik je ondersteunen in het aanmaken, onderhouden én effectief inzetten van een LinkedIn-profiel in je zoektocht naar een nieuwe baan.