Logo Samantha Williams, HR Interim Projecten

Ik heb voor verschillende opdrachtgevers gewerkt binnen de (Rijks)overheid, energiebranche, vervoerssector en commerciële dienstverlening. Dat maakt mij breed inzetbaar en met mijn groot zelfstartende vermogen, kan ik ook snel aan uw organisatie HR waarde toevoegen. Uiteraard laat ik liever mijn klanten aan het woord over hoe zij mijn dienstverlening hebben ervaren. Voor het volledige overzicht aan aanbevelingen én de referenten verwijs ik graag naar mijn LinkedIn-pagina.

Een greep uit de ontvangen aanbevelingen

Met haar kennis, ervaring en een fijne dosis humor heeft zij als coördinator van de inhuurdesk mooie resultaten bereikt. Dit is bijzonder gezien de complexiteit van onze organisatie en de diverse dienstverlening van dit team.

Politie Nederland

Als directeur van het EmployabilityCenter van de Belastingdienst heb ik ruim een half jaar samen mogen werken met Samantha. Door haar komst hebben we echt een boost kunnen geven aan het inrichten en uitvoeren van onze inmiddels zo succesvolle selectieboulevard. Samantha brengt van af de eerste dag dat je haar ontmoet enorme daadkracht, professionaliteit en energie met zich mee. Ontzettend fijn om met haar samen te werken!

Belastingdienst

Samantha is zeer professioneel, duidelijk, doelgericht en enthousiast. Samantha is communicatief sterk en een aanwinst voor elke organisatie.

Dienst Justitiële Inrichtingen (DV&O)

Samantha is een slimme, allround HR vakvrouw die bij Eneco een zeer waardevolle aanvulling op ons recruitmentteam is. Op persoonlijk vlak, als klankbord en fijne collega waarmee het regelmatig hard lachen is. En op zakelijk vlak, als zeer vakvolwassen collega die ingewikkelde vraagstukken doorziet en ze oplost. Die kan toveren met taal, snel kan schakelen tussen materie, procedureel sterk is, focus houdt op het doel en haar collega’s daarin op prettige wijze meeneemt.

Eneco

Samantha is een topper. Ze is een gedreven professional die veel kennis van zaken heeft. Ze is naast een leuke collega ook betrouwbaar en creatief. Haar opdracht was om de afdeling jobsearch te structureren maar ook te professionaliseren. Dit heeft er toe geleid dat ECO&P/Workflow nu een professionele jobsearch afdeling heeft die landelijke dienstverlening verstrekt. Samantha heeft hart voor de zaak en zet door totdat ze haar doel heeft bereikt.

EC O&P / Workflow
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Samantha was able to hit the ground running, while support the Sitel Eindhoven site. With a very, very short period of time she was on top of the duties that were required of her and brought a positive spirit to the HR Team. I would have no hesitation with recommending Samantha for an Interim position or in employing her in a HR Generalist position in a fast moving, complete industry that requires a hands on, can do, positive person. It was a pleasure having Samantha as part of the team.

Sitel Group

Samantha is een gedreven vakvrouw! Voortvarend in haar aanpak, met tijd en aandacht voor de factor mens! Scherp in haar analyse en gedreven om het beste resultaat te bereiken. Door haar brede kennis en ervaring binnen het HR vakgebied (recruitment, mobiliteit en bijvoorbeeld verandermanagement) is zij in staat snel en succesvol organisaties en processen te optimaliseren. Door haar warme persoonlijkheid en oprechte aandacht creëert zij een omgeving waarin teams tot winnende resultaten komen. Een mooi mens om mee samen te werken!

EC O&P / Workflow
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Samantha heeft drie jaar met heel veel inzet en toewijding bij Rijkswaterstaat gewerkt. In die tijd heeft ze verschillende projecten opgepakt. Ze heeft een goedlopende mobiliteitsbackoffice opgezet, trainingen verzorgd, de integratie van een nieuw ICT systeem begeleidt en nog vele andere grotere en kleinere projecten. Betrouwbaar, professioneel en toegewijd. Zo kunnen we Samantha het beste omschrijven. Bij haar is afspraak ook echt afspraak. Ze ontzorgt ons tot op het laatste moment.

Rijkswaterstaat

Wilt u meer weten over de achtergrond van de opdrachten die ik heb uitgevoerd?

Neem gerust contact met mij op

Opdrachtgevers